Monday, August 10, 2009

Behind The Scene M.A.C



Minggu Yg teramat2 Busy..sebab...
*Buat Roses more than 400pcs!!
*Bakar kek lebih dari sepuluh Kali
*Ada order yg terpaksa ditolak..maaf ye..takut nnt hasilnya x memuaskan..next time boleh order lagi
*Cover cake dgn fondant lebih dari 30bj cake
*Cake "Suzana love pink" ada 4 set time ni
*Cake LV tu my second attempt LV..mula2 yg kat tepi ni>>>
*nasib baik mereka2 datang Collect..kalau x..mesti lg kelam kabut
*Nasib baik ada part-timer2..Thanks semua.."apa yg penting..KERJASAMA"
*Ada satu cake customer "ter-accident" ..cake shj bukan orang..bunga roses sampai jatuh..xpe plastic surgery la..haha repair balik..next time kena hati2 :)
*Sebab dah penat Sunday + Monday OFF haha
*Wedding cake dah xde order sebab dah nak puasa
*Skarang COOKIES TIME+Puasa Ramadhan
*Thats why minggu ni kitaorg x buat kelas (proof ni)
ALHAMDULILLAH SYUKUR
Thanks kpada Para Pelanggan M.A.C
"Doakan kejayaan kami"

1 comment:

AISHAH said...

400 pcs +++ roses ???

teramat kagum, cantik2 belaka...how I wish I can do at least sama level mcm M.A.C.

Congrats...semoga bertambah2 rezeki..:)

Adverstisment