Saturday, July 21, 2012

Biskut Raya MAC Mad About Cake 2012

Mad About Cookies
Biskut Raya 
2012

Oats & Raisin (HIT) 
Highly Recommended 
45pcs++
RM28.00

Pinky Shortbread 45pcs++ 
RM25.00


Meringue 36pcs 
RM25.00


Almond Choc 45pcs++ (All time Fav)
RM30.00


Cashew Nut Cookies 
45pcs++
RM25.00


Cornflakes Custard  (HITS)
45pcs++
RM25.00


Black Coffee 
45pcs++
RM25.00




LOVE SANDWICH (Limited Order)
48pcs RM32.00


Almond London to Paris 
45pcs++
RM25.00


Choc Chip Cookies
 50pcs++ 
RM28.00


Honey Jagung 45pcs++
RM23.00

Semperit
50pcs 
RM25.00


Luna Almond 
50pcs
RM25.00


Hawaian Coconut Cookies
45pcs++
RM25.00


Watermelon Cookies 
60pcs++
RM25.00


Semperit Cookies MAC 
45pcs++
RM25.00


Lemon Cherry
45pcs++
RM25.00


Almond Sujee (Otai fav)
45pcs++
RM30.00

Closed Order 2weeks before Raya.
Tempahan akan ditutup 2 minggu sebelum RAYA
For Inquiries please call
Untuk Tempahan
0173587388 or 0193255471
or
emel to madaboutcake2u@yahoo.com

or come and visit us at
Temui kami di  

Maju Junction (LG Floor)
Ampang Point
and
Sungei Wang Plaza

MadAboutCake- Cake Artist and Designer

7 comments:

Julia said...

Kedai kt Ampang Point tingkat berapa?

Anonymous said...

Sy mula kenal madaboutcakes ni masa bln ramadhan tahun 2011 d sg wang plaza... Harganya yg berbaloi, dengan rasanya sungguh sedap... Sehinggakan sy x mahu melepaskan peluang utk membelinya utk raya tahun 2012 ini...kali ini sy beli d ampang point. Sy pun membeli dengan amaun yg tidaklah begitu byk tetapi bilangannya lebih dari tahun sebelumnya kerna x sabar utk menikmati cookies2 tersebut pada hari raya pertama... Ada 2 perkara yg mengecewakan...

Pertama: rasanya yg tidak sedap langsung..! Sgt2 berbeza rasanya berbanding tahun sebelumnya... Sgt berbeza. Sehinggakan sy beranggapan bhw adakah penjual ingin sabotaj owner madaboutcake atau madaboutcake telah 'lupa diri' setelah namanya telah dikenali ramai dan kalau buat cookies x sedap pun, org tetap akan dtg cari...

Kedua: saya bg contoh yg termudah. Saya beli cookies oat n raisin dgn harga rm30 tetapi di blog tulis rm28. Saya baru perasan perkara ini setelah saya rasa cookies2 tersebut telah teralih daripada rasa sebenarnya.

Harap pihak madaboutcake dpt berikan penjelasan...

Tq

Mamun said...

Keep blogging away, it is a great outlet and at the very least will help you capture your food memories .
bake

MadAboutCake said...

salam puan/tuan,secara terang2an kat sini ada no fon kami. kalau rasa nak lebih penjelasan boleh hubungi kami direct. senang je, sama ada awak yg nak sabotaj atau kami yg telah disabotaj. kami boleh refund semula wang jika masih x berpuas hati. atau anda boleh tinggal kan no fon untuk kami hubungi. jangan takut kalau anda di pihak yg benar.terima kasih

MadAboutCake said...

salam puan/tuan,secara terang2an kat sini ada no fon kami. kalau rasa nak lebih penjelasan boleh hubungi kami direct. senang je, sama ada awak yg nak sabotaj atau kami yg telah disabotaj. kami boleh refund semula wang jika masih x berpuas hati. atau anda boleh tinggal kan no fon untuk kami hubungi. jangan takut kalau anda di pihak yg benar.terima kasih

MadAboutCake said...

salam saya chef wan mewakili mad about cake ingin menjelaskan jika kira ada yang tak berpuashati dengan cookies sila hubungi kami dan boleh kami tukar atau refund bagi menjamin mutu, rasanya belum terlintas di hati untuk lupa diri sehingga main henta je buat cookies, tapi mungkin dalam ramap pekerja sambilan yang buat ada yang tersilap....maklumlah saya dan chef zam ada byk juga yang hendak diperhatikan jadi sekali lagi jika ada nak kami sanggup tukar atau refund sekian

Saddam Khan said...

Hi, I read this Blog it's really nice, thanks for Sharing with us and find one Of the best deal

here:-

Wedding Cakes
Wedding Cake
Wedding Cupcakes
Wedding Cake Toronto

Adverstisment